Pandatalo rauhoittuu kuun loppuun

Pandat ovat eläinmaailmassa vaikuttavan isokokoisia karhuja, joilla on voimaa paljon enemmän kuin kellään meistä. Siitä huolimatta ne ovat etenkin äänille ja muutoksille herkkiä, jonka takia pandatalossa onkin otettu aina melutasot huomioon kaikessa tekemisessä. Myös vierailijat nauttivat pandatalon rauhallisuudesta.

Kuten muutamana edellisenä keväänä, tänäkin vuonna pandatalossa on jännitetty Lumin tiineyttä, jonka vaiheista on tiedotettu pitkin kesää.

- Tiineys ei ole vielä varmistunut, mutta näiden viimeisten erityisen herkkien viikkojen ajaksi rauhoitamme pandatalon täysin, kunnes saamme varmistuksen näytteistä suuntaan tai toiseen. Siksi 17. elokuuta lähtien kuun loppuun asti Lumin ja Pyryn puolet sisältä ovat kaikilta kävijöiltä suljettuna. Ulkotarha on Pyryn puolelta auki, mutta koska Pyry ei viihdy ulkotiloissa kesäisin (ja etenkin hyttysaikaan) paljoa, on hän usein nukkumassa ja syömässä piilossa sisätiloissaan, eläinpuistolta tiedotetaan.

- Tieto tiineydestä tai vaihtoehtoisesti valeraskaudesta, on varmistettavissa vasta lähiviikkoina, tiedotamme asiasta uudelleen heti kun tiedämme enemmän.

Muuten puistokierros, farmi, pandakahvila keittolounaineen ja matkamuistomyymälä ovat auki normaaliin tapaan. Lipunhinnat muuttuvat pandatalon muutoksien vuoksi edullisemmaksi.

- Kiitämme jo etukäteen vierailijoiden ymmärrystä näinä jännittävinä aikoina.