Lehtimäellä etsitään talentteja

Ensimmäistä kertaa Fagerkullafestien yhteydessä järjestetään Fagerkullafest Talent Evaluation, tuttavallisemmin Fagerkullan Talentti-klubi. Yhden päivän mittaisessa tapahtumassa saa rakentavaa palautetta ja mahdollisuuden henkilökohtaiseen valmennukseen omissa lahjoissaan; liittyivät ne sitten lauluun, lauluntekemiseen, tanssiin, koreografiaan, esiintymiseen tai bänditoimintaan.

Fagerkullafest Talent Evaluation järjestetään Lehtimäellä tiistaina 11.7. klo 12-18. Päivän isäntänä toimii pitkän linjan gospelmuusikko Jukka Leppilampi. Päivä käynnistyy yhteisellä pohdinnalla ”Mikä oli maailman ensimmäinen biisi?” Jukka on koonnut upean ammattilaisen joukon, sillä palveluksessa ovat Kristiina Brask (laulaja), Jouko Kantola (muusikko, tuottaja), Tove Wingren-Leppilampi (laulupedagogi), Sari Perttu (tanssija, koreografi) sekä Kaarle Mannila (multi-intrumentalisti).

- Laulu synnyttää itse itsensä. Samoin Fagerkullafest Talent Evaluatioin on synnyttänyt itse itseään. Se mitä on ollut, niin sitä kautta ovat tulleet myös uudet ideat tähän kesään. Viime vuonna festeillä yksi aloitteleva artisti meni lukkoon ja rohkaisin uskaltamaan. Nousi idea, että tallaiselle on enemmänkin tarvetta. Epäonnistumisen oikeus on luovuuden tila, idean isä ja päivän vetäjä Jukka Leppilampi taustoittaa, mistä ajatus sai alkunsa.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet: fagerkullanpappila.fi/talenttiklubi-2023 ja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..