Koululaiset salibandyn lumoissa

SBS PaHa on mukana Salibandyliiton ja Olympiakomitean SÄBÄMESTARI astuu koulumaailmaan -hankkeessa ja tämän myötä ähtäriläiset lapset ovat saaneet mahdollisuuden tutustua uuteen lajiin matalan kynnyksen kerhotoiminnan kautta.

– SÄBÄMESTARI astuu koulumaailmaan ­–hankkeen tarkoituksena on tukea lasten ja nuorten harrastamista. Se on Salibandyliiton ja Olympiakomitean lasten harrastamisen tehostamishanke, jonka tavoitteena on tarjota alakouluikäisille lapsille paikallisesti koulupäivän jälkeistä, kaikille avointa liikuntaa, Anu Paalanen SBS PaHasta kertoo.

Hankkeen osa-alueita ovat ohjaajien kouluttaminen, kerhotoiminnan järjestäminen sekä virtuaalisen salibandypäivän järjestäminen saatujen kokemusten kautta. Tavoitteena on matalan kynnyksen kerhotoiminnan konsepti.

– Kerhotoimintaa on järjestetty kerran viikossa 1-3 luokkalaisille ja kausi päättyi päätöstapahtumaan perhesäbä-ajatuksella salibandyn ulkokaukalolla. Kerhotoiminta starttaa jälleen syksyllä, sillä hanke kestää vuoden loppuun saakka, kertoo kerhotoimintaa vetänyt Marianne Väliaho.

Lue lisää hankkeesta 10.6. Uutisnuotasta.