Henrik Karjula K-Rauta Ähtärin uudeksi kauppiaaksi

Ähtärin K-Rauta on saanut viikonvaihteessa uuden kauppiaan Henrik Karjulasta Marko Mäkelän matkatessa kohti uusia haasteita. Henrik Karjula jatkaa myös K-Rauta Alavuden kauppiaana ja uskoo kahden kaupan tuovan kilpailukykyä sekä entistäkin parempaa palvelua ja valikoimaa molempien paikkakuntien asiakkaille.

Karjula on toiminut kauppiaana Alavudella pian vuoden ajan suoritettuaan sitä ennen kauppiasharjoittelun Nokian K-Raudassa. Kauppiaskipinän Karjula kertoo saaneensa vanhemmiltaan, jotka ovat toimineet kukkakauppiaina Oulun seudulla lähes 40 vuotta.

Myös Henrik Karjulan vaimo Patricia Karjula on syyskuussa tullut mukaan kaupan toimintaan tekemään töitä miehensä rinnalla. Aiemmin hän työskenteli vakuutusalalla ja liikunnan parissa.

Marko Mäkelä toimi  Ähtärin K-Raudassa Ähtärissä 15 vuoden ajan.

– Olen ollut alalla 34 vuotta ja tuli tunne, että olen kaiken nähnyt ja saanut olla mukana niin nousu- kuin laskusuhdanteissa sekä nähnyt alan kehityksen. Olen saanut toimia hienojen ihmisten parissa ja kun tuli mahdollisuus siirtyä sivuun, koin nyt olevan hyvän ajan lähteä tekemään jotain ihan erilaista ja uutta, Mäkelä toteaa luvaten kertoa uusista suunnitelmistaan myöhemmin.

Lue lisää aiheesta 5.10. Uutisnuotasta.