Ähtäriläisillä runsaasti aihetta juhlaan ensi vuonna

Kultaisella korilla vietetään huomenna perjantaina koko perheelle tarkoitettua uudenvuoden tapahtumaa. Tuleva vuosi on monien Ähtärille merkittävien yhtiöiden juhlaa ja 30.12. viritellään juhlavuotta ajatellen iloista tunnelmaa klo 18–19 välisenä aikana.

Illan ohjelmaan kuuluu Ähtärin voimistelijoiden lastenryhmien valoesitys, pandajumppaa sekä Herkät Jampat musiikillaan. Myllymäen koululaiset kartuttavat makkaramyynnillä luokkarekirahastoaan.

Telttaan sijoitetulla Pirkanpohjan Siluetti-pajalla voi illan aikana tehdä joko piirtämällä tai saksilla leikkaten luonnonvesiaiheen, esimerkiksi aallon siluetin tai kalan muodon. Piirtämis- tai muotoilemistaitoja ei tarvita.

– Tehdyt siluetit tulevat Pirkanpohjan valoteokseen näkyville kuukaudeksi tai pariksi, kertoo kulttuuri- ja kirjastopalvelujen suunnittelija Minna Polus.

– Ähtärin kaupunki varautuu tarjoamaan 400:lle ensimmäiselle glögiä ja piparia lämmikkeeksi. Ähtäri-teltalla on mahdollista tavata konsernin juhlavuoden edustajia, vapaa-aika ja hyvinvointipäällikkö Anu Paalanen kannustaa.

Juhlavuotta viettävät viisikymppisten merkeissä Ähtärin eläinpuisto ja Pirkanpohjan taidekeskus, kolmikymppisiä Kiinteistö Oy Vuokratalot sekä 60-vuotisjuhlaa Ähtärin Energia ja Vesi Oy.

Lue lisää aiheesta 29.12. Uutisnuotasta.